Skip links

Two Friends Resort

We are here to answer any question you may have.

Two Friends Construcion

TWO FRIENDS CONSTRUCION

Jetoni në stilin e veçantë të këtij resorti

Me pamjen mahnitëse të maleve të bukura të Dobelldes në Viti, në një terren të pjerrët me mbi 900 metra lartësi mbidetare, në një atmosferë të qetë, larg zhurmës e çdo gjëje stresuese, po ngritet kompleksi i vilave ”Two Friends Resort”. Veçoritë arkitekturore të vilave, kombinuar me bimësinë dhe ngjyrimet natyrale, krijojnë një pamje fantastike duke ofruar ndjesi reklasuese. Kompleksi “Two Friends Resort” bashkon në mënyrën më perfekte natyrën mahnitëse me standardet më të larta të rehatisë, kur bëhet fjalë për akomodimin dhe kalimin e kohës së bashku.

Stili i veçantë i këtij resorti gërshetuar me materialet më cilësore dhe ndërtuar sipas standardeve më të avancuara, ofron një planimetri të bollshme me një ekuilibër tërheqës të dizajnit.Pozicionuar afër rrugës kryesore e cila vazhdimisht mirëmbahet nga komuna ky resort mundëson qasje shumë të lehtë dhe shfrytëzim të shtëpive malore në secilën stinë të vitit dhe në çfarëdo kushtesh atmosferike. Ky kompleks është projektuar të ketë tre lloje të shtëpive malore me qëllim që të plotësohen preferencat dhe dëshirat e çdo njërit.

Years of
experience

Tipi A1


Tipi A2


Tipi A3


Karakteristikat e kompleksit 'Two Friends Construction'

DËSHIRONI TË DINI DIÇKA MË SHUMË RRETH KOMPLEKSIT "Two Friends Construction"

two friends construction

This website uses cookies to improve your web experience.