Skip links

N'Mal Resort

TWO FRIENDS CONSTRUCION

Kualitet i garantuar në secilin ndërtim.

Me pamjen mahnitëse të maleve të bukura të Novobërdës, në një terren të pjerrët me 1000 metra lartësi mbidetare, në një atmosferë të qetë, larg zhurmës e çdo gjëje stresuese, po ngritet kompleksi i vilave ”N'mal Resort”. Veçoritë arkitekturore të vilave, kombinuar me bimësinë dhe ngjyrimet natyrale, krijojnë një pamje fantastike duke ofruar ndjesi reklasuese. Kompleksi “N'mal Resort” bashkon në mënyrën më perfekte natyrën mahnitëse me standardet më të larta të rehatisë, kur bëhet fjalë për akomodimin dhe kalimin e kohës së bashku.

Stili i veçantë i këtij resorti gërshetuar me materialet më cilësore dhe ndërtuar sipas standardeve më të avancuara, ofron një planimetri të bollshme me një ekuilibër tërheqës të dizajnit. Pozicionuar afër rrugës kryesore e cila vazhdimisht mirëmbahet nga komuna ky resort mundëson qasje shumë të lehtë dhe shfrytëzim të shtëpive malore në secilën stinë të vitit dhe në çfarëdo kushtesh atmosferike. Ky kompleks është projektuar të ketë tre lloje të shtëpive malore me qëllim që të plotësohen preferencat dhe dëshirat e çdo njërit. Kështu ne ndërtojmë të ardhmen!

Years of
experience

Tipi A1


Tipi A2


Tipi A3


Karakteristikat e kompleksit N'Mal Resport

DËSHIRONI TË DINI DIÇKA MË SHUMË RRETH KOMPLEKSIT "N'MAL RESORT"

two friends construction

This website uses cookies to improve your web experience.