Skip links
 • Kompania "Two Friends" u themelua në vitin 2020

  bazuar në një vizion të përbashkët për një qasje më personale dhe më të menduar rreth sektorit të ndertimit.

 • Projektet e përfunduara
  dhe ata në zhvillim!

 • Përfitoni nga ofertat tona
  më të fundit.

 • Adresa

  Rr. Nekibe Kelmendi, nr. 3 (Prishtinë)

  Kontaktet

  Keni një projekt në mendje? Na shkruani!

  info@twofriends-ks.com

Nga koncepti në krijim!

Ne ndërtojmë vetëm projekte të cilësisë më të lartë në mënyrë të sigurtë dhe respektojmë gjithmonë detyrimet tona.

Vatrat e zjarrit me djegie druri në oborr

Terasa e jashtme

Kaminë

Hyrje private

Na kontaktoni

— two friends

Ne e kuptojmë se pasuria jonë kryesore janë . njerëzit .

Ne e kuptojmë se pasuria jonë kryesore janë njerëzit. Qëllimi ynë është që të kemi një mjedis, ku njerëzit ndihen të sigurt fizikisht dhe emocionalisht. Përkushtimi ynë për të ofruar shërbime të klasit botëror për klientët tanë, vendosmëria për ofrimin e punës së jashtëzakonshme, kapaciteti për zhvillim, dhe angazhimi i palëkundur përfaqësojnë misionin të cilit i shërbejmë.

Ne ndërtojmë me synimin për të tejkaluar pritshmëritë e klientëve tanë për sigurinë, cilësinë, funksionalitetin, estetikën dhe ofrojmë projekte që i qëndrojnë testit të kohës. Njerëzit janë në qendër të projekteve tona të ndërtimit dhe gjithçka është e përqendruar për të bërë më të mirën për ta.

01 01

N'Mal Resort

Me pamjen mahnitëse të maleve të bukura të Novobërdës, në një terren të pjerrët me 1000 metra lartësi mbidetare, në një atmosferë të qetë, larg zhurmës e çdo gjëje stresuese, po ngritet kompleksi i vilave ”N'mal Resort”.

02 02

TWO FRIENDS RESORT

Me pamjen mahnitëse të maleve të bukura të Dobelldes në Viti, në një terren të pjerrët me mbi 900 metra lartësi mbidetare, në një atmosferë të qetë, larg zhurmës e çdo gjëje stresuese, po ngritet kompleksi i vilave ”Two Friends Resort”.

03 03

Rruga A, Prishtinë
(së shpejti)

Shtëpia juaj e ëndrrave është një hap më pranë!

two friends construction

Punuar me
dashuri.

This website uses cookies to improve your web experience.