Skip links
TWO FRIENDS

Keni ndonjë pyetje?

Kompania "Two Friends" u themelua në vitin 2020, bazuar në një vizion të përbashkët për një qasje më personale dhe më të menduar rreth sektorit të ndertimit.

Telefoni

Na shkruani

info@twofriends-ks.com

Na ndiqni

© 2024 TF Construction. All right reserved
Created by INIVOS Digital Consulting

This website uses cookies to improve your web experience.